Grilovaný pstruh se zeleninou
25. červen 2018
Grilovací sezona přímo vybízí k zařazení ryb do našich jídelníčků. Vyzkoušejte náš recept.
Suroviny:
- 4 pstruzi
- olivový olej
- 1 větší citron
- 4 stroužky česneku
- 200 g slaniny
- 4 menší snítky rozmarýnu
- 300 g cherry rajčátek
- 2 cukety
- Citronový pepř Nahrin (Mimořádná nabídka)
- Česnekové koření Nahrin
Vykuchanou a omytou rybu potřete olivovým olejem, pokapejte citronovou šťávou a dochuťte Citronovým pepřem. Bříško pstruha vyplňte česnekem, slaninou a snítkou rozmarýnu. Cherry rajčátka a cuketu omyjte a dle potřeby pokrájejte tak, aby bylo zeleninu možné grilovat spolu s rybou. K dochucení zeleniny použijte Česnekové koření. Pstruha se zeleninou grilujte společně přibližně osm minut. Dbejte na to, aby se jemné rybí maso nepřipálilo.
TIP: Šťavnatá varianta tohoto pokrmu vznikne uložením všech ingrediencí do alobalu a umístěním tohoto balíčku na středně rozpálený gril.