JUST přichází z přírody

Grilovaný pstruh se zeleninou

Grilovaný pstruh se zeleninou
25. červen 2018

Grilovací sezona přímo vybízí k zařazení ryb do našich jídelníčků. Vyzkoušejte náš recept.

Suroviny:

  • 4 pstruzi
  • olivový olej
  • 1 větší citron
  • 4 stroužky česneku
  • 200 g slaniny
  • 4 menší snítky rozmarýnu
  • 300 g cherry rajčátek
  • 2 cukety
  • Citronový pepř Nahrin (Mimořádná nabídka)
  • Česnekové koření Nahrin

 

Vykuchanou a omytou rybu potřete olivovým olejem, pokapejte citronovou šťávou a dochuťte Citronovým pepřem. Bříško pstruha vyplňte česnekem, slaninou a snítkou rozmarýnu. Cherry rajčátka a cuketu omyjte a dle potřeby pokrájejte tak, aby bylo zeleninu možné grilovat spolu s rybou. K dochucení zeleniny použijte Česnekové koření. Pstruha se zeleninou grilujte společně přibližně osm minut. Dbejte na to, aby se jemné rybí maso nepřipálilo.

TIP: Šťavnatá varianta tohoto pokrmu vznikne uložením všech ingrediencí do alobalu a umístěním tohoto balíčku na středně rozpálený gril.

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.