JUST přichází z přírody

Pikantní kešu

Pikantní kešu
28. duben 2021

Pochutnejte si na kořeněných oříšcích třeba u sklenky vína nebo jimi dozdobte hotový salát či pečenou zeleninu.

Kešu opražte nasucho na pánvi, dokud oříšky nezačnou vonět a trošku nezezlátnou (stačí 2–3 minuty). Pracujte svižně, aby se oříšky ani koření nespálily. Jakmile oříšky začnou vonět, posypte je troškou koření Piccante a Nahrom a vmíchejte do směsi na pánvi med, aby se vše dobře spojilo. Takto upravené kešu můžete podle chuti dochutit špetkou soli, nechat vychladnout a podávat.

Tip: Koření můžete nahradit jiným, které máte rádi, skvělá jsou také koření, která bývají k dispozici v naší Mimořádné nabídce, jako například Sypké paprikové koření nebo Koření Asia kari. Aktuální Mimořádnou nabídkou vás provede váš odborný poradce.

Suroviny na 2 porce:
• 200 g nesolených kešu oříšků
• 3 lžíce tekutého medu
• špetka soli
• 1 lžička koření Piccante Nahrin
• 1 lžička koření Nahrom Nahrin

Recept byl volně převzat z blogu švýcarského výrobce Narhin.

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.