JUST přichází z přírody

Studená letní polévka

Studená letní polévka
14. červenec 2021

Příprava
Papriku a oloupanou okurku nakrájejte na kousky. Z papričky odstaňte semínka a také ji nakrájejte na kousky. Natrhejte toastový chléb. Všechny ingredience rozmixujte na pyré spolu s vývarem, olivovým olejem a lístky bazalky, směs poté dochuťte solí a pepřem. Polévku přiklopte a nechte ji alespoň hodinu odležet v chladničce.

Suroviny na 4 porce:
1 žlutá paprika
1 okurka
1 chilli paprička
2 plátky toastového chleba
1 dl Středomořského bujonu Nahrin připraveného a vychlazeného, který lze případně nahradit Zeleninovou instantní polévkou bez tuku Nahrin
2 lžíce extra panenského olivového oleje, jež lze nahradit Bodlákovým olejem Nahrin
asi 10 lístků bazalky
sůl a pepř

Recept byl volně převzat z blogu švýcarského výrobce Nahrin.

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.