JUST přichází z přírody

Vývar s chřestovými špičkami a žampiony

Vývar s chřestovými špičkami a žampiony
26. duben 2021

Tato lehká jarní polévka je hotová raz dva!

Houby očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Chřest odkrojte v místě, kde stonky přecházejí do špiček, a ty dobře opláchněte. V hrnci připravte bujon, přiveďte jej k varu a chřest i houby v něm krátce povařte – přibližně 8 až 10 minut.

Tip: Pokud chcete připravit krémovou polévku a zužitkovat celý chřest, podívejte se na tento recept.

Suroviny na 2 porce:
• 250 g špiček čerstvého chřestu
• 250 g žampionů
• 800 ml Zeleninová instantní polévka bez tuku Nahrin

Recept byl volně převzat z blogu švýcarského výrobce Nahrin.

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.