JUST přichází z přírody

Wrap s trhaným lososem

Wrap s trhaným lososem
25. srpen 2021

Lehký oběd nebo stylové pohoštění pro přátele – takový je další recept ze švýcarského Nahrinu.

Jarní cibulku a broskev dobře opláchněte a pokrájejte na drobné kousky. Avokádo zbavte slupky a pecky a také jej nakrájejte. Takto připravené ovoce a zeleninu nechte stranou a připravte lososa. Filet osmažte na trošce oleje – každou stranu přibližně 4 minuty – máte-li filet s kůží, začněte stranou s ní. Máte-li možnost filet připravit na grilu či grilovací pánvi, určitě toho využijte. A dejte si záležet na tom, abyste jemné rybí maso nevysušili příliš dlouhou přípravou. Když je filet hotov, nechte jej chvíli odpočinout, dejte si zatím nahřát tortilly, poté lososa osolte a posypte pepřem a maso natrhejte dvěma vidličkami. Pak zbývá připravit jednotlivé wrapy. Na každou z nahřátých tortill rozprostřete trhané lososí maso a na něj dejte jarní cibulku, broskev a avokádo. Obsah tortill okořeňte kořením Piccante a zakápněte šťávou z limetky. Poté jednotlivé wrapy zabalte a ihned podávejte, nejlépe chutnají čerstvé.

Suroviny
• 4 pšeničné tortilly
• 1 lžíce rostlinného oleje
• 1 svazek jarní cibulky
• 1 broskev
• 1/2 avokáda
• 1 filet z lososa (cca 280 g)
• Sůl
• Pepř
• 1 limetka
• Koření Piccante Nahrin

Recept byl volně převzat z blogu švýcarského výrobce Nahrin, který spolupracuje s různými autory.

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.