JUST přichází z přírody

Zapečený pórek s hermelínem

Zapečený pórek s hermelínem
25. únor 2019

Je libo bezmasý pokrm, přesto sytý a zajímavý? Vyzkoušejte náš recept na zapečený pórek s hermelínem.

Příprava
Brambory oloupejte a nakrájejte na drobnější kostky. Pórky omyjte a bílé části pokrájejte na tlustá kolečka. Brambory povařte téměř doměkka, pórek pouze krátce spařte vroucí vodou. Takto připravenou zeleninu vložte do zapékací mísy, ochuťte Česnekovým kořením a Kořením z bylin a mořské soli, zalijte smetanou a promíchejte s nadrobno pokrájeným hermelínem. Pečte přibližně 30 minut při 180 °C. Směs během pečení dvakrát promíchejte, ať se suroviny spojí díky sýru a smetaně.

Suroviny na 4 porce:
• 0,75 kg brambor
• 4 větší pórky
• 150 ml smetany na vaření
• 3 balení hermelínu nebo camembertu
• Česnekové koření Nahrin
• Koření z bylin a mořské soli Nahrin

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.